Samme vægt på begge billeder 🤓
Hvor har jeg dog forelsket mig i den her proces/transformation som dominerer mit liv lige nu og det kommende stykke tid – der er meget jeg skal sætte på pause ⏸️ men har på fornemmelsen at det er det hele værd…

Håber min rejse med coach @lotte_musclemom vil inspirere dig i dit eget mål og/eller sætter gang i at nå et mål du længe har drømt om. #allsupportisappreciated ❤️
.
.
.
.
.
.
.
#weightloss #gettingslim #weightlosscommunity #fooddiary #healthyweightloss #weightlossstory #energydiet #postpartumweightloss #weightloss #fit #work #fitnessmotivation #bodyfitness #motivation #energypro #weightlosstips #dukandiet #cardio #energyslim #transformation #lifestyle #weightlosstransformations #gym #weightlossbeforeandafter #crazyfit #beforeandafter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here