Tapatime, pinxos gemarineerd in knoflook, sambal, citroen, peper en zout en olijfolie en een scheutje sojasaus. Beenham gemarineerd in Provençaalse kruiden, olie , citroen en knoflook, peper en Zout, tortilla gevuld met pompoen ipv aardappel, ui en paprika. Salade gevuld met tomaat, avocado, kipreepjes, ui en Provençaalse dressing. Calamares non-keto 🥺 in een jasje gemaakt van volkorenmeel, rosébier, knoflook, peper, zout en paprikapoeder. Hmmmmmmmmmmm!

#ketodiet #ketodinners #sugarfree #calamares #fitdutchies #cleaneating #beenham #foodfotography #afvallen #keto #lowcarb #koolhydraatarm #koolhydraatarmdieet #koolhydraatbeperkt #lowcarbmeal #lowcarbfood #lowcarbdiner #lekker #gezond #ikhouvankoken #nosugar #lekkereten #lowcarblunch #ketorecipes #lowcarbfoods #lowcarbdinner #tapas #weightloss #weightlosstransformations #ketosis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here